Despre Festival

Între 3 și 5 iunie, filmul românesc ajunge în sat.
Bine, nu doar el!
Alături de tine și de film, arta în toate formele ei de expresie ajunge în inima naturii, la Peștișani, Gorj.
CITEȘTE mai mult

MESAJUL LUI CUZIN

Cuzin Toma e numele meu. Deși sunt născut în Sprâncenata, în Olt, Peștișani este locul în care-mi sunt rădăcinile și locul în care am crescut, în care m-am dezvoltat ca om și individ în societate.
CITEȘTE mai mult

Despre PEȘTIȘANI

Dacă vii la festival, pe lângă proiecțiile de film, momentele de dans și cântec, piesele de teatru și ospățul găzduit local, vei putea vizita Casa lui Constantin Brâncuși, Biserica de lemn de la Frâncești-Boașca construită la 1823, Peșterea Cioarei (cel mai vechi așezământ uman atestat din Europa).
CITEȘTE mai mult

LOCAȚIE & CAZARE

Poți ajunge la „Film în Sat” cu mașina.

Adresa desfășurării evenimentului este str. Nucet, Peștișani, Gorj, chiar aici.
CITEȘTE mai mult

IA-ȚI INVITAȚIA

„Film în sat” este un proiect de cultură ce-și propune să aducă filmele românești, premiate la cele mai cunoscute festivaluri internaționale, mai aproape de oamenii din mediul rural, dar și să-i aducă pe cei din urban mai aproape de natură și de vatra satului.
IA-ȚI INVITAȚIA

Înscriere VOLUNTARI

Aici ar putea fi un text motivațional. Dar noi alegem să-ți spunem doar atât: va fi cea mai tare experiență a ta din vara asta! Vei ajunge într-o locație de vis, vei întâlni o mulțime de oameni frumoși și vei fi parte dintr-un fenomen unic în România: singurul festival de film în sat. Și nu doar de filme! Stai să vezi tot programul artistic. Grăbește-te, locurile sunt limitate!
Mă Înscriu