Film In Sat

Atelier de teatru pentru copiiDe peste opt ani Școala Teatrul de Artă organizează cursuri de actorie și dezvoltare personală prin teatru, în București, Otopeni și Brașov. "De peste 8 ani lucrăm, la sală și pe scenă, cu copii, adolescenți și adulți și, dacă facem bine calculele, descoperim cu bucurie că am pregătit peste 50 de grupe de cursanți adulți și 40 de grupe de cursanți copii și adolescenți, avem peste 500 de absolvenți adulți și peste 50 de spectacole montate cu grupe de cursanți avansați, care s-au jucat pe scena Teatrului de Artă București și au fost invitate la manifestații artistice din țară. Iar parte din copiii care ne-au trecut pragul au participat la castinguri de filme și reclame."

Instructorii atelierele de teatru pentru copii sunt actori profesioniști, profesori specializați în lucrul cu copiii, cu experiență și notorietate.

În anul 2022, una dintre prioritățile Școlii este implicarea activă în programe pentru copii din mediul rural.

Prin atelierele de teatru pentru copii cei mici vor învăța să aibă încredere în sine, să își folosească fantezia și creativitatea într-un mod constructiv, să fie toleranți și să se adapteze rapid noilor medii.
Prin tehnici de artă teatrală, copiii sunt sprijiniți să se dezvolte creativ, să fie mai comunicativi în medii diferite, mai toleranți, mai adaptabili, mai încrezători, mai curioși, mai liberi. Pregătiți pentru o societate mai bună.

Copiii vor fi împărțiți pe grupe de vârstă, 4-7 ani, 8-14 ani, 16-18 ani.
Vor fi 3 ateliere cu durata de 1h30' fiecare, pentru fiecare categorie de vârstă.

Trainer coordonator: ANCA MANOLESCU